Ga je op een blind date?

Hetero of gay – daten kan ontmoedigend en uitputtend zijn. Het is nog meer het geval wanneer je het online neemt, waar je meer engerds ontmoet dan fatsoenlijke mensen.

Er zijn veel problemen rond online dating in het algemeen, of het nu gaat om datingapps, datingsites voor homoseksuele mannen en dergelijke, maar niemand kan ontkennen dat velen successen hebben behaald op dit gebied. Sommigen vinden zelfs de liefde van hun leven aan de andere kant van de wereld door online dating terwijl ze anders geen kans hadden gehad om elkaar te ontmoeten.

Verhalen als deze houden iedereen hoopvol en proberen, maar je hoeft niet blind te gaan. Lees deze gay dating tips om je kansen op een betere date te vergroten wanneer u een profile maakt op de beste datingsites 2020.

1. Schrijf een overtuigend en eerlijk profiel

Online dating kan rommelig zijn, maar u kunt veel verspilde moeite voorkomen door een aantrekkelijk profiel aan te maken. Zie het als een kans om te adverteren en jezelf aan het publiek te verkopen. U wilt dat mensen het product (u) kopen, maar u wilt ook de juiste doelgroep targeten.

Probeer in een paar zinnen door te geven wie je bent als persoon, en vergeet niet je verwachtingen te vermelden. Wees duidelijk over wat je zoekt in de gay datingsites of app. Is het een ongecompliceerde seksuele ontmoeting of een langdurige relatie?

Gebruik geen negatieven; Als u te veel antipathieën noemt in plaats van ‘likes’, kunnen leden u afschrikken en u als een negatief persoon beschouwen.

2. Wees voorzichtig bij het kiezen van foto’s

Laten zien wat je hebt, maakt deel uit van ‘marketing’, maar je hoeft niet alles te tonen wat je hebt. Op dezelfde manier dat films niet de climax en plotwendingen in teasers op de Blu-ray-covers plaatsen, bewaar je de meest interessante functies voor de juiste man/ mannen om te ontdekken.

Een goede vuistregel is dat als u niet rondloopt om iets in het openbaar te laten zien, dit niet in uw profielfoto’s laat zien. Dus, welke foto’s zijn dan goed om te plaatsen?

Plaats degene waar je er goed uitziet en goed gekleed bent. Aarzel niet om die moordende glimlach en haarbom te laten zien. Gebruik foto’s die ook uw interesses laten zien – parachutespringen, zwemmen of tuinieren.

3. Personaliseer uw berichten

Sla je iedereen die je leuk vindt en match je met een “hé, wat is er?” of andere soortgelijke uitdrukkingen? Als dat zo is, vraag je dan niet af waarom je geen zinvolle antwoorden en succesvolle datums krijgt.

Gebruik geen generieke zinnen en ga verder dan het noemen van het uiterlijk van mensen. Hoewel je ze complimenteert, doe je niet veel aan het starten van een interessant gesprek.

Reageer in plaats daarvan op iets dat je in hun profiel hebt opgemerkt, zoals de hond die ze knuffelen op een foto. Vraag ernaar; wie weet leidt het dit weekend wel tot een date in het hondenpark!